perjantai 2. maaliskuuta 2018

Uudet DT:t

Vuoden vaihteessa DT tiimissämme tapahtui muutoksia,
koska opiskelukiireiden vuoksi Maikkis jäi pois meidän ihanasta ryhmästämme.
Oikein paljon kiitoksia menneistä ajoista ja onnea uusiin haasteisiin Maikkis!

Tällä kertaa etsimme suositusten kautta ryhmäämme uusia DT jäseniä ja 
niin sieltä löytyi kaksi aivan huippu mimmiä meidän ryhmäämme täydentämään.

Toivottakaamme heidät tervetulleeksi tiimiin!!


ElinaOlen Elina, 33-vuotias viestintä- ja markkinointialan ihminen Turengista. 
Luovuus ja visualisuus; sanat, jotka kuvaavat minua hyvin.

Askartelu on intohimoni ja hurahdan helposti aina kaikkiin uusiin asioihin mukaan. Rakastan paperiaskartelua ja mixed media-töitä. Aloitan yleensä tekemään työni jonkun teeman tai värimaailman pohjalta sen enempää kovin montaa asiaa etukäteen suunnittelematta, vaan työni rakentuu hyvin paljon siinä samalla tekemällä. 
Planner-maailma on myös erittäin lähellä sydäntäni. Joka asia tietysti tarvitsee oman kalenterin tai tn:n. Koristelussa käytän kaikkea, mitä vaan kaapeista löytyy. Oma tyylini on yleensä aika runsas - more is more! Ja Ah! Höyhenet!! 👌😍

Myös kodissani näkyy kätteni jälki ja tykkäänkin tuunata ja 
maalata vähän kaikkea, mitä käteen osuu.

Tekemisiäni voi seurata myös


Jonna
Olen Jonna Kokkolasta, ikää mittarissa 45v. Meillä on 2-henkinen perhe eli minä ja mieheni. Yhteisenä harrastuksena meillä on moottoripyöräily ja moottorikelkkailu. Työviikon päätteeksi on mukava ottaa menopelit tallista ulos, sillä näiden menopelien ratissa stressi unohtuu ja maisemat vaihtuu! Näiden lisäksi harrastan keramikkaa, askartelua ja valokuvausta.

Askartelua olen harrastanut lapsesta saakka, mutta teini-iässä askartelut jotenkin unohtuivat. Aikuisiällä piipersin jotain pientä, mutta n. 6-7 vuotta sitten aloitin harrastuksen aktiivisesti uudelleen ja nykyään sydäntä lähellä ovat kortteilu, ATC:t, ArtJournal sekä MixedMedia, joista kaksi viimeisintä ovat eniten IN tällä hetkellä. Viime keväänä hurahdin myös skräppi-leiskojen tekoon.

 * * * * * 
Maaliskuun haasteessa nämä ihanaiset ovat jo mukana touhussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti