sunnuntai 3. marraskuuta 2019

JCC #49 / Marraskuu 2019

Syksyinen tervehdys!

Tänään tätä kirjoittaessa on Suomi peittänyt lumikerroksen alle keskellä synkän syksyn. Hyvä vastine tummalle ja kylmälle kaudelle on ehdottomasti sisällä nauttiminen luovuuden ja tekemisen ilosta. Nyt tarjoamme teille tälläistä haastetta tällä kertaa! Tule mukaan!Ohjeet haasteen osallistumiseen löydät täältä!

💛 💛 💛

Vieraileva tähti!

Marraskuussa meillä on ilo esitellä teille...

ANNIINA RANTAMÄKI


Hei, olen Anniina. Olen oikeastaan askarrellut aina jossain määrin, mutta viimeisen sanotaanko 5-6 vuoden aikana askartelutarvikkeideni määrä ja askarteluun käyttämäni aika ovat kasvaneet huomattavasti. Alkuun olin pelkästään korttiaskartelija, mutta hiljalleen mukaan kuvioihin ovat tulleet myös art journal, mixed media työt ja viimeisimpänä skräppäys. Käyn myös mielelläni kursseilla oppimassa uusia tekniikoita ja saamassa uusia ideoita.

Minun tapaani askarrella kuvaa hyvin sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Hyvin harvoin lähden vain improvisoimaan ja ”tekemään jotain”, ilman jonkinlaista käsitystä siitä, millainen lopullisesta työstä on tulossa. Improvisoimaan pääsen sitten siinä vaiheessa, kun alan pohtia, miten käytännössä toteutan suunnitelmani.

Askartelun lisäksi toinen suuri intohimoni on tanssi, ja erityisesti baletti. Melko usein askarteluprojektini liittyvätkin tanssiin jollain tavalla, ja niinhän kävi myös tämän haastetyön kohdalla. Valitsin työni inspiraatioksi bingon rivin valkoinen - omatekoinen koriste - lila, ja tein skräppileiskan balettikouluni viime kevään kevätnäytöksen harjoituksista otetusta kuvasta.

Kuvia askarteluistani löytyy Instagram-tililtäni @sailor_opy 💛 💛 💛 

Desing Team´n tekemät upeat tulkinnat tämän kuukauden haasteesta:

SannaS
bingo: valkoinen - metallia - napit

Merkku

Ruskea - Metallia - Omatekoinen koriste

Satu
Inspiraationa haasteen kuva, erityisesti sen värimaailma.
Jonna


Washi-teippi * Metallia * Naru

Siiri
bingorivi: valkoinen - omatekoinen koriste - lila

Niinu
inspiraationa haasteen kuva

Riina
Bingo: nauha - ruskea - napit

Taru
Bingo: valkoinen - itsetehty koriste - lila

Elina
Inspiraatiokuva

💛 💛 💛

Haasteemme sponsori tässä kuussa on:
https://www.facebook.com/Nannan-PaperiHelmi-1403943649876387/?ref=br_rs


Palkintona:💛 💛 💛 

Jäämme DT jengin kanssa odottamaan teidän tulkintojanne.

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti