torstai 2. heinäkuuta 2020

GDT Heinä-joulukuu 2020


Meillä on ilo esitellä teille meidän 
GDT 2020  heinä-joulukuu!
 
Sari Kauppila
 
 
Heippa!

Olen Sari Ilmajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Minut löytää Instagramissa nimimerkillä @sari_k_  ja sen lisäksi blogistani Nasumuorin piperryksiä. Askartelupajan ulkopuolella olen kahden peruskouluikäisen pojan äiti, maanviljelijän vaimo ja perussairauksien vuoksi teen osa-aikatyötä perhesuunnitteluneuvolan terveydenhoitajana.

Olen askarrellut kaikenlaista koko ikäni, mutta innostuin todella 4v sitten kun sain oman työtilan jossa voi sotkea mielin määrin. Perustin Nasumuorin blogin aluksi osallistuakseni askarteluhaasteisiin ja atc-korttivaihtoihin. Sittemmin innostuin korttiaskartelun lisäksi myös mixed media töistä, kirjansidonnasta ja art journalin teosta. Tykkään kokeilla ja oppia uutta, ja nyt onkin opettelussa myös akryyliväreillä maalaaminen. Maalaamista käyn oppimassa kansalaisopiston maalauskurssilla ja osallistun mielelläni myös erilaisille messuille, askartelukursseille ja -tapahtumiin. Tykkään kokeilla rohkeasti erilaisia tyylejä, tekniikoita ja uusia ideoita. 

Askartelu ja taiteilu on minulle harrastus, rentoutumiskeino ja henkireikä. On terapeuttista upottaa sormet maaliin tai mediumiin, antaa luovuuden purskahtaa ja sulkea muu maailma askartelukuplan ulkopuolelle. 

Suuri kiitos JCC porukalle tästä suuresta kunniasta saada olla loppuvuoden ajan inspiroivan haasteen design teamissa mukana 💕

Terveisin Sari 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti