tiistai 20. lokakuuta 2015

Uusi haastesivusto alkaa...

Tervetuloa uuteen haasteblogiin.

Tämä blogi syntyi Jehkotar CardChallengen hengessä päivitettynä tähän päivään.

Jehkotar CRAFT Challenge 

on haaste blogi, 
johon voit osallistu millä tahansa paperiaskartelutyöllä.
Käy kortit, skäppäystyöt, art journalit, mixedmedia, atc:t jne..

http://jehkotarcraftchallenge.blogspot.fi/

Haaste ilmestyy aina kuukauden 3.päivä klo 14.00!
Sinulla on aikaa osallistua aina kuukauden viimeiseen päivään klo 24.00 asti.

Jokaisella haasteella on sponsori.
Kuukauden arvonnan tuloksen julkaisemme seuraavan kuukauden 2.päivä. 


Upeassa DT tiimissämme on...

Elina StrömbergHei kaikille!
Olen Elina, asun Vantaalla ja perheeseeni kuuluu mies ja kaksi alakouluikäistä lasta. Olen tehnyt erilaisia käsitöitä koko ikäni, mutta paperiaskartelusta innostuin tosissaan reilut kahdeksan vuotta sitten. Skräppään, mutta teen myös paljon kortteja ja mixed media –kollaaseja. Useimmissa töissäni on jotain leimattua tai stanssattua, mutta olen myös utelias uusien tekniikoiden opiskelija. Netistä ja kursseilta löytää aina jotain uutta ja kivaa! 

Askartelu on minulle arvokasta vastapainoa kiireiselle päivätyölle. Mitä enemmän työ stressaa, sitä enemmän yritän järjestää aikaa käsillä tekemiselle. Pienikin itselle varastettu hetki, jossa saa sotkea sormet maaliin ja musteisiin ja luoda jotain itselle tärkeää, antaa valtavasti voimaa ja auttaa jaksamaan arjessa.

Askartelun kautta olen saanut myös paljon uusia ystäviä, jotka tekevät tästä harrastuksesta minulle tärkeän. Pidämme yhteyttä paitsi blogien ja sosiaalisen median kautta, mutta myös tapaamme toisiamme kursseilla ja askartelutapahtumissa tämän yhteisen harrastuksen äärellä. Askartelu on vienyt minua kursseille ja messuille myös ulkomaille, ja on ihanaa huomata, kuinka kansainväliseksi askarteleva ystäväpiirini on kasvanut. Voiko parempaa harrastusta ollakaan!
Olen kovin mielissäni tästä uudesta DT-pestistä ja odotan innolla tätä alkavaa kautta. Toivon, että saan osaltani välittää tätä askartelun ilosanomaa ja ehkä myös herättää askartelukipinän tämän blogin lukijoissa.


* * * * *Minä olen keski iän paremmalla puolella oleva Turkulainen nainen. Kiitos Tarun rakastuin mixed mediaan vuonna 2013 ja sen jälkeen tämä taiteenlaji on viennyt täysin mennessään. Olen pikkutytöstä lähtien tehnyt käsilläni jotain luovaa mutta tämä skräppäys / mixedmedia on ominta minulle. Enpä olisi aikoinaan tiennyt mihin tämä johtaa. Opin joka viikko jotain uutta ja se tästä tekeekin niin täydellistä ja mielenkiintoista. Pidän blogia nimeltään Bruksflickan.  Sieltä löytyy niin tauluja, art journal sivuja, lamppuja ym.Käytän töissäni todella paljon kierrätystavaraa.Toisten roskat voivat olla toisille aarteita.
Lähde sinäkin mukaan tähän kiehtovaan maailmaan.

* * * * *
Olen vielä kolmeakymppiä kulkeva kahden tyttären äiti, joka innostui askartelusta korttien kautta muutama vuosi sitten. Sen jälkeen se onkin ollut menoa. Olen askartelumatkallani oppinut paljon uutta. Olen kulkenut korttien kautta mixed mediaan ja artjournaliin. Lisäksi teen myös tuunaamista, skräppäämistä, piirtämistä ja maalaamista. Olen saanut tämän harrastuksen kautta paljon uusia ja ihania ystäviä ja erilaisissa tapaamisissa ympäri Suomen on tullut pyörittyä ja myös ulkomailla. Askartelu on tätäkin kautta huikean hieno harrastus!

Pidän tuotoksistani kirjaa KortteiluFlow-blogissani, jonka kautta olen opetellut pikkuhiljaa ottamaan valokuvia sekä tekemään tekniikoistani tutoriaaleja ja videoita. Käsillä tekeminen on ollut aina sydäntäni lähellä ja tällä hetkellä teen askartelupöytäni ääressä juuri sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvälle. Aina en tiedä mitä lopputuloksesta tulee, mutta se matka on tärkeintä. Toivotan sinutkin mukaan askartelun kokoiselle matkalle!


* * * * *Olen Riina, 45 v. raumalainen leimailija. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi norjalainen metsäkissa, Urho. Koska lapset ovat jo lentäneet pesästä, ehdin nykyään askarrella aikaisempaa enemmän.
Olen aina pitänyt käsillä tekemisestä ja esimerkiksi joulukorttini olen tehnyt niin kauan kuin muistan. Leimailun löysin joulukuussa 2008, se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
Nykyään teen enimmäkseen leimakuva- ja ATC-kortteja sekä art journalia. Viime aikoina olen kiinnostunut myös erilaisista mixed media-tekniikoista. Näin järjestelmälliselle ja tarkalle ihmiselle on hankala heittäytyä oikein sotkuisiin puuhiin, mutta kehityn siinä pikkuhiljaa.

* * * * *


Olen 47 vuotias kahden pojan äiti. Löysin askartelun vuonna 2007 ja sen jälkeen se on ollut vientiä. Pidän valtavasti väreistä, hauskuudesta ja kokeilusta. Aloitin korttien teolla, siitä skräppäys tuli mukaan ja nykyään iso energia menee myös Art Journaliin ja Mixedmediaan.

* * * * *

Sanna SaarinenMoi. Olen SannaS ja olen Utelias Askartelija, isolla U:lla. Rakastan askartelua kaikissa sen moninaisissa muodoissaan, kaikesta ei niin omasta jutustakin jää aina jotain käteen kun rohkeasti vaan yrittää, sydämeltäni kuitenkin olen korttiaskartelija. Tykkään oppia uutta ja koittaa kaikenlaista. Rakastan värejä ja värikkyyttä. 

* * * * * * * * * * * *

Sponsorimme ovat
https://www.facebook.com/piianrapellykset/photos_stream?tab=photos_albums&__mref=message_bubble
https://www.facebook.com/Nannan-PaperiHelmi-1403943649876387/timeline/
http://www.dekorette.fi/index.php


Tulethan kurkkaamaan ensimmäistä haastetta 3.11 klo 14.00!!

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa - sellainen kyssäri heräsi, jotta voiko sama henkilö osallistua haasteeseen useammalla kuin yhdellä työllä ja mikä on maksimimäärä, jolla voi osallistua?

    VastaaPoista
  2. Selvitellään, yritän vastata huomenna!

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Ensimmäistä haastetta odotellaan :)

    VastaaPoista