tiistai 3. marraskuuta 2015

Jehkotar CRAFTChallenge # 1

Tervehdys kaikille!

Tervetuloa uuden haasteemme pariin. 
Nyt on valmistelut valmiina ja on aika julkaista ensimmäinen haasteemme!


 Haaste on aina 3 osainen, joten sinulla on valittavissa 4 vaihtoehdosta miten osallistut.
Haasteessa on inspiraatiokuva, luonnos ja teksti. Teksti voi olla inspiraatio, tekniikka tai vihje.
Sinä valitset työsi aiheeksi jonkun näistä kolmesta TAI vaikka kaikki kolme samaan työhön.

Työ, jolla osallistut mukaan haasteeseen voi olla mikä tahansa paperiaskartelutyö. Kortti, atc-kortti, skräppäystyö, art journal, mixedmediaa, tuunattu esine jne... mitä sinua kiehtookaan ja saa sinut inspiroitumaan.

Saat osallistua niin monella työllä kuin haluat. Mutta jokainen osallistuminen pitää rekisteröidä erikseen. Jokainen osallistuva työ on mukana arvonnassa. 

Tässä teille lisä inspiraatiota Design Teamin töiden muodossa
Haasteemme sponsori tässä kuussa on:
https://www.facebook.com/piianrapellykset/photos_stream?tab=photos_albums&__mref=message_bubble

Arvontapalkintona ensimmäisellä haasteella on:
Jäämme DT jengin kanssa jännittyneenä odottamaan teidän töitänne.18 kommenttia:

 1. InLinkz näköjään aukeaa tunnin päästä, mutta eiköhän kaikki toimi kun teillä on ensimmäiset työt valmiina :D

  VastaaPoista
 2. Ihana haaste uusi! Saisko tuonne lukijat osio, että pystyy seuraa tätä blogia?

  VastaaPoista
 3. Tykkään tykkään tykkään --- :) Kiitos

  VastaaPoista
 4. Nyt en täysin ymmärtänyt haastetta. Taitaa johtua vallan väsymyksestäni. Ymmärsin tämän näin: tämän kertaisena haasteena on tehdä jotain jossa on "runsaasti koristeita, kukkia ja kimalletta". Haaste on aina 3-osainen, joten minulla on valittavissa 4 vaihtoehdosta miten osallistun. Joko inspiraatiokuvan, luonnoksen ja tekstin. (Mikä on neljäs vaihtoehto?) Valitsen työni aiheeksi jonkun näistä kolmesta TAI vaikka kaikki kolme samaan työhön.

  Eli voiko tehdä pelkän luonnoksen jossa on kukkia? Ei tekstiä ollenkaan? Vai pitääkö tässä yhdessä työssä näkyä runsaasti koristeita, kukkia ja kimalletta - ja sitten saan itse valita, että onko siinä mukana tekstiä, onko se pelkkä luonnos vai onko se inspiraatiokuva. Vai laitan yhteen työhön sekä kimalletta, koristeita, kukkia, luonnoksen, tekstin että inspiraatiokuvan?

  Nyt kun tätä olen tässä kirjoittanut, olen mennyt vain enemmän itse sekaisin :D Luulen, että te ette nyt saa kysymyksestäni selvää.. esittäisin kuitenkin pienen vienon toiveen, voisiko haasteen kirjoittaa hiukan selkeämmin? Vai olenkohan ainoa, joka ei tätä nyt täysin ymmärtänyt.. luultavasti. Pahoittelen, mutta olen innoissani jo tätä haastetta odottanut (en ehkä itse osallistumalla vaan näkemällä miten muut tekevät ja osallistuvat mahtavilla töillään :) ) ja nyt en täysin saakaan ideasta kiinni.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on 4 vaihtoehtoa osallistua
  1) teen työsi inspiroituen kuvasta
  2) käyttäen tekstiohjetta - eli tässä se on "koristeita, kukkia ja kimalletta"
  3) käyttäen luonnosta
  4) tehden työn jossa on pohjan luonnos, inspiraatio kuvasta ja työstälöytyy koristeita, Kukkia ja kimalletta.

  Eli minusta aika simppeli.......

  VastaaPoista
 6. Toki voit yhdistää halutut kaksi jos haluat .... ei mitään niin tarkkaan vahdita. Kunhan yksi noista väh. toteutuu työssäsi!

  VastaaPoista
 7. Mä jo mietin että oonko ainoa joka ei ihan ymmärtänyt. Heti kun on enemmän vaihtoehtoja niin menee hiukka sekaisin. Mietin että mitä jos tekeekin mieli käyttää vain kukkia ja kimalletta muttei halua käyttää koristeita. Pitääkö sit valita esim. inspiroiduin kuvasta ja sit lisäks vähän tekstiosiosta vai miten...

  VastaaPoista
 8. Mä jo mietin että oonko ainoa joka ei ihan ymmärtänyt. Heti kun on enemmän vaihtoehtoja niin menee hiukka sekaisin. Mietin että mitä jos tekeekin mieli käyttää vain kukkia ja kimalletta muttei halua käyttää koristeita. Pitääkö sit valita esim. inspiroiduin kuvasta ja sit lisäks vähän tekstiosiosta vai miten...

  VastaaPoista
 9. Koeta Taru kestää meidän käynnistymisvaikeudet; kyllä tämä tästä varmasti hyvin lähtee pyörimään, kun konseptti tulee tutuksi! Eli mites, kun kuvia on kaksi, keskenään hyvin erilaista vieläpä, niin pitääkö kuvavaihtoehdon valitsevan saada ne molemmat sisällytettyä työhönsä?

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. ei mitään - kyselkää vaan, mä koitan saada näitä aukaistua...

  Kuten sanottu inspiraatiokuva on isnpiskuva.... mitä ideoita ja ajatuksia ne kuvat synnyttää.... itselleni omaan työhän se synnytti idean käyttää työssäni vaaleanpunaista ja ruskeaa. JOllain oli siitä syntynyt inspis tehdä Isälle kortti jne.... inspiskuvan käyttäminen on aina kaikista vapainta.

  Sanallinen ohje "koristeita, kukkia ja kimalletta" - kyllä kaikkia kolmea pitää löytyä työstä. Mutta jos oikein tarkkaan katsotaan niin Kukka = koriste voi olla joskus myös sama

  Luonnos - no se pitää otta tunnistettavissa työssä. Mutta luonnoksen saa pyörittää ja keiputtaa mihin suuntaan haluaa...

  Tärkeistän on INNOSTUA tekemään eikä tarkertua kaikkene niin tarkasti. kuten tuossa kerron, niin nämä ovat inspiraatiota

  Ja tosiaan yhtä osaa, kaikkia kolmea tai jotain kahden kompinaatiota voi käyttää...

  VastaaPoista
 12. Hienoja töitä jo osallistunut haasteeseen! ^_^
  Mulla on itellä vähän askartelut nyt jäissä mutta on kiva käydä katsomassa millaisia muut tekee haasteeseen!
  Niin ja Taru, hienoa kun laitoit JehkotarChallengen uudelleen eloon! :)

  VastaaPoista
 13. Aivan huippua, että on tullut uusi haasteblogi. Tätä ryhdyin seurailemaan innolla ja ehkä tulee osallistuttuakin. Täytyy myöntää, että itsellänikin oli hiukan vaikeaa ymmärtää ohjeistusta. Onnekseni tajusin katsoa kommenttiketjua, sillä täällä oli ohjeistus avattu selkeämmin. Tosin en edelleenkään ymmärrä haasteen 3-vaiheisuutta, jos tarkoitus on inspiroitua yhdestä tai useammasta vaihtoehdosta. Näiltä tarkentavilta kyselyiltä voisi välttyä, jos haasteen ohjeistusta selkeyttäisi. Mutta kuten sanottu haaste on ihanan inspiroiva ja tästä on hyvä jatkaa.

  VastaaPoista
 14. Eilen eksyin tänne uudenkarheaan blogiin ja tälle aamua sain sitten omankin tekeleeni linkitettyä. Kiva kun tällainen uutuus on tarjolla ja ainakin itseltäni tulee tykkäys kolmiosaisuudelle. Ensi kuussa nähdään sitten seuraavan kerran! :)

  Askarteluterkuin,
  Eemeli

  VastaaPoista
 15. Kylläpä on huikeita töitä :)

  VastaaPoista