keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Tervetuloa uudet DT:t

DT haku meni loistavasti ja meille tuli upeita hakemuksia!
Valinnat on tehty ja uudet DT astuvat mukaan toimintaan huhtikuun haasteessa!

Nyt minulla on ilo esitellä teille meidän tiimin uudet jäsenet


Olen Niinu, 40 ja risat, kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo.
Työskentelen kirjakaupassa ja vapaa-ajallani teen paljon käsilläni; neulon, ompelen, virkkaan, askartelen, leivon jne. Korttiaskartelua olen harrastanut vuodesta 2009, samana vuonna aloitin blogini Niinulan. Tyylini on enempi "siistiä ja yksinkertaista" kuin rönsyilevää, mutta vaihtelu virkistää. Kaipaan lisää haastetta harrastukseeni ja täältä sitä löytyy!Olen kolmekymppinen Tamperelaistunut eteläpohjalainen, jolle luovuus on terapiaa. Askartelu kaikessa muodossa on hyvin lähellä sydäntä ja olenkin sitä tehnyt jo melkein 15 vuotta, lähinnä skräppileiskojen muodossa. Todellinen askartelukipinä löytyi kuitenkin viisi vuotta sitten kun ajauduin Pinterest-sivustolle, josta avautui uusi ihana ja avara maailma. Edelleen tykkään tehdä niin kortteja kuin skräppileiskojakin, mutta yhä enemmän mixed media, art journal ja planner-askartelu vievät tilaa askarteluhuoneeni työtasoilta. Ja mitä enemmän teen, sitä ahneemmaksi tulen uusille materiaaleille ja tekniikoille, inspiraatioähky on ihana olotila!

Blogia kirjoittelen nimellä SatuOtus ja saattaapa minuun törmätä myös erilaisissa askarteluyhteisöissä, kursseilla ja tapahtumissa. Nörttiyttäni toteutan tekemällä YouTube-kanavalleni askarteluaiheisia videoita.

Harrastuksia rahoittaakseni töissäkin on käytävä ja olenkin mainiosti viihtynyt kymmenen vuotta sosiaalialalla. Askartelu onkin minulle tapa palautua henkisesti raskaasta työstä, vuosien varrella olen sen todennut toimivan palautumiseen parhaiten.
Kotona arkeen tuo iloa lauma uroksia, eli rakas avopuolisoni, kaksi jättirotuista koiraa ja kääpiöluppis. Muista harrastuksistani mainittakoon valokuvaaminen, jooga, luonnossa liikkuminen ja eläinavusteinen vapaaehtoistyö. 

On ihana toteuttaa itseään ja luovuuttaan, inspiroitua toisten tekemisestä. Haluan jakaa luovuuden iloa myös eteenpäin ja olisikin suuri ilo jos inspiroisin töilläni juuri sinua! 
Olen 63- vuotias eläkeläinen Vantaan Korsosta jossa asustelen mieheni ja koiramme kanssa. Lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet omilleen. Jäin työkyvyttömyyseläkkeelle n 10 vuotta sitten työpaikkakiusaamisen seurauksena. Voin varmuudella sanoa että kaikenlainen käsillä tekeminen ja viime vuosina erityisesti sydäntäni lähellä oleva paperiaskartelu (kortit, art journal, mixed media, skräppäys jne) ovat saaneet minut taas nauttimaan elämästä. Mottoni on: Ei ole väliä mitä käsilläsi teet kunhan se tuottaa sinulle onnistumisen iloa!

Tervetuloa mukaan!

1 kommentti: