maanantai 2. marraskuuta 2020

3.11.20 viimeinen perinteinen JCC julkaisu!

 Hei kaikki ihanat askartelijat!

Kuten olette varmaan jo huomanneet, niin minulla on ollut henkilökohtaisia haasteita saada pysymään arvonnat ja TOP3 julkaisut aikataulussa. Ja tänä syksynä tämä on levähtänyt lopullisesti käsiini.


ANTEEKSI!


Haasteet saavuttavat minun aina määräajoin ja kohdistuu milloin mihinkin. Harmittaa vietätävsti että tällä kertaa nämä haasteet ovat kohdistuneet näiden asioiden hoitamiseen ja sitä kautta ilman syytä teihin ihanat osallistujat. Näiden haasteiden kanssa on pärjättävä tai hyväksyttävä - kiitos MS-tautini.  Tässä kohtaa asia on jälkeen saavuttanut kohdan, jossa minun on vain hyväksyttävä asia ja pahoiteltava asiaa, jota on taatusti teillä aiheuttanut mielipahaa ja ymmärryksen puutetta! PAHOITTELUT!

Minulla on ollut nämä 5 vuotta upea Design Tiimi mukana, jossa jokaisella on oma tärkeä ja insporoiva rooli ja porukka on loistavasti hoitanut osansa. Arvontoihin liittyvät asiat ovat kuuluneet koko ajan minun vastuulle ja näin tämän tekemättömyyden vastuu on vain minun harteilla.

Tämä on tuottanut minulle suunnattomasti huonoa omaatuntoa ja mielipahaa. Haasteen kuin ei vain muistuttaminen auta mitään - valitettavasti. Jotta pystyn elämään oman morkkikseni ja samalla saan tämän huonon karman putken poikki, niin pitkän harkinnan jälkeen en näe muuta vaihtoehtoa kuin pistää tämän perinteisen JCC haasteen ainakin tauolle.

3.11.20 julkaistava marraskuun haaste on haasteemme 5v merkkipäivä ja samalla viimeinen perinteinen haaste. Olen iloinen jos olet vielä halukas tulemaan meidän kanssa luomaan. 

Haaveilen, että josko 2021 voimavarat riittäisi jatkamaan JCC henkeä kevennettynä instagramissa julkaistavana haasteena. Mutta siihen palataan sitten ensi vuonna.

Tämän vuoden aikana yritän saada kaikki haasteet valmiiksi arvontojen yms osalta. 

KIITOS TEILLE KAIKILLE ihanille askartelijoille, jotka olette olleet uskollisia meille!

ANTEEKSI, etten ole ollut loppuun asti teidän luottamuksen arvoinen.


Terveisin

JCC haasteen emo

Taru Jehkonen
 

1 kommentti:

  1. Kiitos Taru haasteen vetämisestä. Minulle haasteisiin osallistuminen on harrastus, ja työpäivien jälkeen "pään nollaus"/ajatuksien siirto muihin asioihin sekä jonkun näköisen luovuuden purkaus ja sotkemisen vimma :) Arvonnat ovat kivoja, mutta ne TODELLAKIN ovat toissijainen juttu. Toivottavasti vielä jatkossakin jaksat vetää haastetta, ne ovat olleet todella innostavia :) Kiitän sinua Taru koko sydämestäni, tsemppiä ja voimia :)

    Halauksin Marjut

    VastaaPoista